У NETEX ПОНАД ДЕСЯТИЛІТТЯ

1 Dec 2023

У NETEX ПОНАД ДЕСЯТИЛІТТЯСьогодні все рідше можна зустріти працівників, які працюють в одній компанії більше десяти років. Протягом такого періоду людина знає, як думає компанія, знає внутрішню мережу і набуває багато досвіду, але також переживає як підйоми, так і спади.

Деякі з наших колег з Нового Саду також святкують свою річницю роботи цього року, і спеціальна програма буде присвячена їм у рамках різдвяного вечора.

Ми були зацікавлені в тому, щоб дізнатися, які вони мають думки та враження після 10 років роботи в компанії, і провели з ними деякі інтерв’ю. Для нас це честь представити вам 5 наших колег, хоча їх вже багато знають серед працівників Netex:

ІВАНА КІРОВ працює в Netex з вересня 2009 року, спочатку як болгарський агент, потім була начальником офісу в Новому Саду менше ніж 6 років і, через обставини, повернулася в управління Східної Європи для болгарського ринку. Вона каже: “Мені здається нереальним, як швидко пройшли всі ці роки. У Netex я зустріла чудових людей та друзів, які залишаться зі мною на все життя. На жаль, я покинула Новий Сад через обставини, але місто та всі ці люди залишаються в моєму серці”. Вона не любить хвалити себе, але ті, хто знає її, знають, яка вона є. Її девіз: “Будьте тим, хто ви є!” Просто хороший настрій – це те, що вона рекомендує та бажає іншим колегам.

МАРІЯ ЕГІЦ працює в Netex вже 14 років і головним чином працює з клієнтами Pro Client (Gourmondo, Video Ident). Вона працює в логістичному відділі, але часто бере участь у проектах Pro Client. Вона каже: “Було багато викликів і можливостей вчитися та покращуватися, але я пишаюся, що я зберегла стійкість. Без допомоги, підтримки та співпраці хороших колег більшість цього було б неможливо, і я їм за це дякую.” Вона не любить говорити про своє особисте життя, але розповіла нам, що танці – її велика пристрасть. “У житті я керуюся тим, що завжди працюю наполегливо та віддано, але я також намагаюся піклуватися про мою сім’ю, мій шлюб та друзів, тому що життя варте того, щоб ділити його з людьми, яких ви любите, і насолоджуватися подарунком життя, яке вам дане. Це те, що керує мною у житті, те, що я також рекомендуватиму своїм колегам.”

МАРКО ТЕЛЕЧКІ сказав нам: “Я працюю в компанії вже десять років як член відділу Східної Європи і наразі займаю посаду керівника команди. Я ціную досвід та стосунки, побудовані протягом цього часу. Проведення значного часу з викликами дозволило мені зрости особисто та професійно. Я мав привілей працювати з багатьма талановитими колегами, що сприяло успіху компанії, та спостерігати за її зростанням. Найбільш значним для мене було зустріти цих всіх людей протягом років.” Він також розкриває, що одним із його хобі є кулінарія. Так він виражає свою креативність та знаходить місце для щастя. Він любить експериментувати з різними інгредієнтами та рецептами, а найкраща частина полягає в тому, що він поділяє результати з друзями та родиною. Ще одним інтересом для нього є подорожі, які приносять йому велике задоволення, освіжають його та наповнюють новою енергією. Його життєвий девіз: “Пропустіть порівняння. Залишайтеся вірними собі; саме там знаходиться ваша сила та внутрішня стабільність. Сконцентруйтесь на своєму шляху та бажаннях”, і його порада для інших колег: “Пізнайте себе, щоб мирно орієнтуватися у житті та роботі, а після того, як ви визначите себе, живіть відповідно.”